Luminita Pirvu

Un startup care produce lenjerie intimă a câștigat marele premiu la Startarium PitchDay

Thumbnail

Un startup care produce lenjerie intimă minimalistă pentru femei a câștigat marele premiu în cadrul competiției de pitch-uri de la Startarium. Din 70 de startup-uri care au intrat în cursă, trei au fost premiate cu o sumă în valoare totală de 100 000 de euro.

Marele câștigător al competiției Startarium PitchDay și al premiului de 70.000 de euro este NALU underwear. Startup-ul creează lenjerie minimalistă pentru femei și deja s-a extins în afara țării, în Europa.

Pe locul doi, în cadrul competiției s-a clasat LifeBox, un startup care livrează corporatiștilor mâncare sănătoasă. LifeBox a primit un premiu în valoare de 20 000 de euro.

Locul trei a fost adjudecat de Stația de Joacă, un startup care produce mobilier interactiv multifuncțional, pentru joacă și educația copiilor. Stația de Joacă a primit un premiu de 10 000 de euro.

70 de startup-uri românești au intrat în cursa Startarium iar dintre acestea  doar 10 au rămas în finală. Cele 10 startup-uri care și-au susținut afacerile în cadrul evenimentului Startarium Pitch Day sunt:  Ubikubi, Stația de Joacă, CargoPlanning,  Atlas, Bodyshape Transformation Centre - Bucharest, Connected Medical Devices, iOLA, LifeBox, NALU underwear și România Textile Design

Startarium Pitch Day este un eveniment organizat de Startarium.ro, o platformă educațională și de acces la finanțare a inițiativelor antreprenoriale românești, proiect lansat de Impact Hub cu sprijinul ING Bank.

 

Parallax

Vizualizari
2607
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri