Claudiu Zamfir

UPDATE. Fonduri nerambursabile ElectricUp: Site-ul și perioada de înscrieri

Thumbnail

Același site folosit la ajutoarele de stat pentru IMM va fi utilizat și de către Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) din diverse domenii operatorii HoReCa  să se înscrie la programul ElectricUp,  pentru a putea obține fonduri nerambursabile de până la 100.000 de euro pentru panouri fotovoltaice și stații de alimentare a mașinilor electrice.

UPDATE: Joi, 19 noiembrie, s-a anunțat oficial deschiderea preînscrierilor la ElectricUp:

Thumbnail

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, miercuri, că înscrierile pentru ElectricUp se vor face pe site-ul granturi.imm.gov.ro.

Mai întâi va fi o perioadă de preînscrieri, în care potențialii beneficiari își vor crea profil de utilizator cu parolă, pentru ca apoi, după o săptămână, să înceapă efectiv înscrierea, prin depunerea cererilor de finanțare, cu semnătură digitală.

„Vom lansa preîncrierile pentru programul ElectricUp, în aceeași aplicație. Am vrea ca în termen de o săptămână de la această preînscriere să dăm drumul și la acest program. În cursul acestei luni vom lansa și acest program. Astăzi, în după-masa aceasta, pornește preînscrierea în programul ElectricUp” - a spus Virgil Popescu, într-o conferință de presă.

Pentru firmele din domeniul HoReCa, Ministerul Economiei va mai lansa o schemă de ajutor de stat. „Vorbim (...) mai nou și de schema de ajutor de stat prin care toată industria HoReCa beneficiază de 20% din pieredea cifrei de afaceri, aferentă diferenței dintre anul 2020 și 2019, pe care am notificat-o chiar astăzi Comisiei Europene, pentru aprobare” - a mai anunțat Popescu.

---

Citește și:

 

Parallax

Vizualizari
5733
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Tomoiaga
Mihaela
Buna ziua. Suntem interesati de realizarea unui proiect Electric UP, stiti cumva care este valoarea taxei de racordare a instalatiei de panouri in reteaua de medie tensiune si daca s-a luat in calcul aceasta taxa?
O zi buna!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri