Claudiu Zamfir

Nou fond de investiții de 300 milioane euro pentru startup-uri europene

Thumbnail

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obține finanțări de capital de risc dintr-un nou fond de investiții, în valoare de 300 de milioane de euro, lansat vineri la Londra.

Acesta este cel de-al cincilea fond al companiei de investiții DN Capital, cu birouri în Silicon Valley, Londra și Berlin.

Fund V caută startup-uri early-stage în Europa, Marea Britanie și SUA. Firma de investiții acordă finanțări venture capital seed și serie A (de ordinul milioanelor de dolari), dar și investiții de serie B (până la 20 de milioane de dolari).

„În prezent, în toată lumea, sunt antreprenori în tehologie care s-au angajat în misiuni cruciale pentru a accelera redresarea din criză și a ajuta la soluționarea nevoilor și rezolvarea celor mai mari probleme ale lumii post-COVID. La DN Capital ne-am angajat să îi sprijinim pentru atingerea acestor obiective”, a spus Steve Schlenker, cofondator al DN Capital.

Firma de venture capital DN Capital este cunoscută pentru investițiile pe care le-a acordat marketplace-ului OLX (preluat de Naspers) și aplicației de muzică Shazam (preluată de Apple).

Parallax

Vizualizari
971
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri