Claudiu Zamfir

Finanțări Start-Up Nation, Femeia Antreprenor: Numerele RUE până la care s-au trimis notificări de acceptare în programe

Thumbnail

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) a prezentat, vineri, 24 martie 2023, situația la zi a etapei de verificare administrativă și de eligibilitate din cadrul programelor Start-Up Mation 2022 (Pilonul I-național și Pilonul II-diaspora) și Femeia Antreprenor 2022, prin care statul spune că va acorda granturi de maximum 200.000 de lei fiecare unor firme.

Vineri, 24.03.2023, erau transmise notificări de acceptare de principiu la finanțare astfel:

După admiterea cererii de finanțare aferentă formularului de înscriere și primirii Deciziei privind acceptarea de principiu la finanțare, aplicanții vor avea de respectat următorii pași:

  1. accesarea aplicației în vederea descărcării acordului de finanțare,
  2. semnarea acordului de finanțare cu semnătură electronică,
  3. reîncărcarea acordului de finanțare semnat,
  4. transmiterea acordului de finanțare semnat în aplicație împreună cu dovada cofinanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit).

Documentele vor fi transmise în maximum 20 zile de la data primirii deciziei privind admiterea la finanțare, sub sancțiunea respingerii la finanțare.

„Rugăm aplicanții să urmărească permanent contul creat pe platforma granturi.imm.gov.ro, precum și informațiile referitoare la program, publicate pe site-ul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, pentru a se asigura de respectarea termenelor procedurale” - a transmis MAT.

Reamintim că în programul Start-Up Nation 2022 s-au înscris 15.319 de solicitanți la Pilonul I-Național și 1.648 la Pilonul II-Diaspora. Urmărește AICI statusul programului Start-Up Nation, ediția a treia.

La programul Femeia Antreprenor 2022 s-au înscris 9.520 de solicitante. Urmărește AICI statusul programului Femeia Antreprenor.

Parallax

Vizualizari
4796
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri