Denisa Crăciun

X (fostă Twitter) reduce cerințele pentru programul său de plată a creatorilor de conținut

X fosta twitter

Rețeaua socială X, fostă Twitter, deținută de Elon Musk, a anunțat că reduce cerințele pentru programul său de plată a creatorilor de conținut de pe platformă.

Astfel, creatorii care au strâns 5 milioane de afișări în ultimele trei luni vor fi eligibili pentru programul de distribuire a veniturilor din publicitate. Anterior, pentru a putea fi eligibili, creatorii de conținut trebuiau să acumuleze 15 milioane de afișări, potrivit TechCrunch.

Potrivit companiei, creatorii vor putea retrage și suma de 10 dolari, în loc de 50 dolari (programul minim pentru realizarea unei plăţi), cum anunțase X inițial. Oportunitatea este accesibilă abonaților X Premium, denumit anterior Twitter Blue.

Pentru a fi eligibili, creatorii de pe platforma X trebuie să aibă cel puțin 500 de urmăritori. Elon Musk a precizat într-o postare pe X că vor fi luate în considerare doar vizualizările sau afișările ce provin de la utilizatori cu conturi verificate. 

Amintim că X a început să plătească o parte din creatorii eligibili în iulie, lună în care a actualizat programul, făcându-l disponibil la nivel global.  

Momentan, nu este clar cum vor putea creatorii să afle câte dintre afișările strânse la postările lor vin de la useri verificați. Probabil că între timp X va oferi o opțiune de verificare a vizualizărilor. 

Twitter și-a schimbat denumirea în luna iulie 2023, când celebrul logo cu pasăre a fost înlocuit de sigla X. Odată cu această „actualizare”, Elon Musk a mai facut ceva schimbări, printre care implementarea funcției dark mode (în mod prestabilit) și deblocarea contului unui „influencer” controversat. 

Recent, X a anunțat că utilizatorii care au plătit abonamentul X Blue, fostul Twitter Blue, au opțiunea de a-și ascunde „bifa albastră” de verificare a identității. 

----

Citește și:

Parallax

Vizualizari
380
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri