Adi Iacob

Vodafone cere un șef din afara Facebook pentru criptomoneda Libra

Thumbnail

Vodafone vrea ca Libra să numească un director executiv independent, astfel încât să devină complet separată de Facebook. Compania de telecomunicații, care ieri și-a reiterat sprijinul pentru proiectul dezvoltat de Facebook, a declarat că independența este crucială pentru a garanta succesul criptomonedei Libra.

„Cu cât este numit mai repede un director executiv care să conducă proiectul, care să nu fie de la Facebook, atunci oamenii vor înțelege ambiția entității în sine”, a spus Nick Read, directorul executiv al Vodafone, citat de The Next Web.

Vodafone este unul dintre membrii fondatori ai Asociației Libra — autoritatea de conducere însărcinată cu supravegherea criptomonedei. 

Șeful companiei de telecomunicații a declarat că Vodafone a rămas unul dintre susținătorii proiectului, care a pierdut deja sprijinul PayPal după ce celelalte companii financiare susținătoare a proiectului Libra — Visa și MasterCard — s-ar fi speriat de de reacțiile din partea oficialilor guvernamentali din Statele Unite și Europa.

Citește și 

În ciuda faptului că nu s-a lansat încă, proiectul Libra a îndurat deja câteva luni grele. Ieri, a ieșit la iveală faptul că Simon Morris, Head of Product la Libra, a părăsit proiectul.
 

Parallax

Vizualizari
358
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri