Adi Iacob

Snoop Dogg investește într-un start-up european evaluat la 2,5 miliarde de dolari

Thumbnail

Startup-ul fintech suedez Klarna, evaluat anul trecut la 2,5 miliarde de dolari, are un nou acționar.  Rapperul american Snoop Dogg (Calvin Cordozar Broadus Jr, pe numele său real) a devenit acționar minoritar al unicornului care oferă servicii financiare pentru peste 100.000 de comercianți cu amănuntul din Europa și din Statele Unite. 

"Fac afaceri în Europa de ani de zile cu branduri de modă, companii de telecomunicații și multe altele (...) Le-am susținut, le-am sfătuit și acum vreau să investesc în ele. Intenționez să continui să cresc portofoliul", a declarat artistul pentru Forbes.

Suma investită de rapper nu a nu a fost dezvăluită, însă pe lângă finanțare, artistul va deveni, de asemenea, imaginea unei campanii de marketing a Klarna - folosind numele Smoooth Dogg.

Snoop Dogg a mai investit în startup-uri, inclusiv în Reddit și în platforma de tranzacționare fără comision - Robinhood.

"Am învățat multe despre afaceri de-a lungul anilor. Trebuie să o iau încet și să ma informez înainte. Este important să-mi placă fondatorii și să am încredere că pot conduce aceste companii", a explicat artistul.

Parallax

Vizualizari
2216
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri