Denisa Crăciun

Revolut lansează Stays, serviciul său turistic pentru vacanțe, în România

Thumbnail

Startup-ul financiar Revolut lansează Stays, serviciul său de turism, în România, funcție care este disponibilă deja pe mai multe piețe europene din vara lui 2021 și prin care oamenii își pot rezerva cazările în țară și străinătate direct din aplicație.

Românii care utilizează Revolut își pot rezerva locația pentru călătoriile în țară sau în afara României, cu Stays, fără a plăti vreo altă taxă de rezervare către aplicația financiară.

Chiar și așa, operatorii de turism pot aplica, după caz, taxe și comisioane specifice industriei și pieței unde operează. 

Totuși, un beneficiu al acestei funcții ar fi că orice client va putea economisi până la 10% din tranzacția efectuată prin Stays, în funcție de planul deținut, susține compania.

În privința cheltuielilor cu  cazarea realizate în 2019 de către clienții Revolut din România, un utilizator ar putea recupera, în medie, până la 61,7 EUR pe an, potrivit statisticilor aplicației.

Revolut a fost lansată în 2015 în Marea Britanie, de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, compania are 16 milioane de utilizatori la nivel mondial.

În România, Revolut s-a lansat în anul 2018 și are 1,4 milioane de clienți, conform datelor comunicate de companie în octombrie 2021.

În iulie 2021, startup-ul financiar a anunțat că a ajuns „decacorn”, valoarea sa fiind estimată la 33 de miliarde de dolari, în urma unei noi runde de investiții, nefiind, totuși, cel mai valoros start-up din Europa.

În cei 6 ani de existență, aplicația financiară ajunge la investiții de circa 1,8 miliarde de dolari, conform CrunchBase.

Citește și

 

Parallax

Vizualizari
226
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri