Claudiu Zamfir

Profit mare obținut de brașovenii de la Allview în anul 2021

Thumbnail

Firma brașoveană Visual Fan SA, care vinde telefoane, tablete, laptopuri și alte produse electronice preponderent  asamblate în China, sub marca sa, Allview, a scos în anul 2021 profit net cu 20% mai mare decât în 2020, conform rezultatelor financiare prezentate, joi, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

În anul 2021, profitul net a crescut cu peste 20% faţă de 2020 (de la 7 milioane de lei la aproximativ 8,5 milioane de lei) și cifra de afaceri s-a majorat cu aproape 17% în 2021 față de anul anterior (de la 103 milioane lei la peste 121 milioane lei).

În anul 2021, compania brașoveană a debutat pe piața AeRO a Bursei de Valori București. De asemenea, a anunțat preluarea altor firme sau a unor participații și extinderea business-ului: 12% din Headlight Solution (companie de tehnologie specializată în cercetare-dezvoltare și integrare de soluţii software complexe şi hardware custom-made), 51% din Intervision Trading RO SRL (distribuitor AKAI), divizia Visual EV Distribution (vânzare de mașini electrice Skywell ET5).

„Pentru anul 2022, avem în plan extinderea portofoliului de produse, pătrunderea pe noi piețe externe, dar și deschiderea unei noi linii de business, așa cum am anunțat recent lansarea conceptului Allview ERA Health. Noua linie de business vizează intrarea pe piața serviciilor, iar întregul concept Allview ERA Health urmărește atât dezvoltarea de servicii pentru clienți, cât și produse hardware integrate în acest sistem”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan SA (Allview).

Parallax

Vizualizari
900
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri