Adi Iacob

Un investitor în Revolut și Etsy finanțează o rețea de socializare pentru mame

Thumbnail

Rețeaua de socializare dedicată mamelor — Peanut — a anunțat închiderea unei runde de finanțare de 4,55 milioane de euro și lansarea unei noi platforme online. Runda de finanțare a fost condusă de fondul de investiții Index Ventures, care a finanțat afaceri precum Revolut și Etsy.

Peanut a fost lansată în 2017 de Michelle Kennedy, care a lucrat ca director general adjunct la aplicația de dating în valoare de miliarde de dolari Badoo, scrie EU-startups.com. De asemenea, ea a fost membru al consiliului de administrație al aplicației de dating Bumble.

Peanut, cu sediul la Londra, este o platformă de social media pentru femeile care sunt sau doresc să devină mame. Un milion de femei folosesc deja Peanut pentru a accesa o comunitate de mame care discută și împărtășesc sfaturi.

În urma investițiilor obținute, startup-ul britanic a lansat platforma TTC (Trying to Conceive) — un spațiu digital dedicat femeilor care urmează tratamente pentru fertilitate, se gândesc să adopte un copil sau au pierdut o sarcină. 

Parallax

Vizualizari
636
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri