Adi Iacob

Cotația bitcoin scade după ce Google a început să elimine aplicațiile pentru minerit

Thumbnail

Prețul celei mai cunoscute criptomonede (bitcoin) a ajuns la 8,167 de dolari la momentul redactării acestui articol, în scădere cu 0,21% în ultimele 24 de ore. De asemenea, cotația Ethereum a coborât în ultimele 24 de ore cu 0,40%, la aproximativ 463 de dolari. Google a urmat pașii făcuți recent de Apple și a decis interzicerea aplicațiilor prin care pot fi obținute monede digitale pe dispozitivele Android.

Thumbnail
coinmarketcap.com

Reprezentanții Google au anunțat că aplicațiile care mineresc criptomonede nu vor mai putea fi găsite în Magazinul Play (Play Store), însă aplicațiile care procesează mineritul în cloud sunt permise, scrie Investing.com.

"Nu acceptăm aplicațiile care mineresc criptomonede pe dispozitivele noastre. Permitem aplicații care gestionează mineritul de monede digitale", scrie în politica actualizată a Google.

Acest anunț a urmat deciziei Apple din luna iunie de a interzice exploatarea criptomonedelor pe ambele sisteme de operare iOS și Mac.

Citește și Apple interzice mineritul de criptomonede pe dispozitivele sale

Pe de altă parte, Nasdaq a ținut o întâlnire cu ușile închise cu experți din domeniul schimburilor valutarare tradiționale și cu directori de departamente care se ocupă cu criptomonede pentru a discuta viitorul industriei, în timp ce autoritățile din toată lumea continuă să caute cea mai bună abordare pentru a adopta valute virtuale într-un mod legitim.

Bloomberg scrie că discuțiile din timpul întâlnirii, care a avut loc recent la Chicago, s-au axat pe normele și reglementările viitoare privind criptomonedele și pe modul în care acestea pot fi supravegheate mai atent.

Tot printre știrile din domeniul monedelor digitale, comentariile președintelui Mastercard Ajay Banga au atras atenția. Banga a descris criptomonedele ca fiind “deșeuri” (“junk”).

Citește și Google elimină din magazinul său o serie de aplicaţii

Surse: CoinMarketCap.comBloombergInvesting.com

Parallax

Vizualizari
3137
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri