VIDEO Tutorial Google: "Adevarata valoare a mobilelor, in 4 micro-momente esentiale”, miercuri, 5 octombrie 2016, de la ora 16.00, in direct, pe StartupCafe

de Ovidiu Popica 4 octombrie 2016
Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro difuzeaza miercuri, 5 octombrie, de la ora 16.00, un nou tutorial video live despre marketing si promovare pe dispozitivele mobile, destinat antreprenorilor care vor sa afle cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.

Saptama aceasta discutam impreuna cu doi specialisti de la Google, intr-un duplex LIVE Bucuresti-Dublin, despre cele mai importante momente din traseul de cumparare al clientilor si despre modul in care telefoanele mobile pot spori valoarea afacerilor tale. 

Invitatii Startupcafe vor raspunde la intrebari pe care le vei putea pune inainte dar si in timpul transmisiunii, pe pagina dedicata de pe StartupCafe, folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.


Ne poti adresa, asadar, intrebari pe subiectele din tutorialul video:
  • 4 micro-momente esentiale pentru afacerea ta online
  • Componentele principale ale unui micro-moment
  • Ce declanseaza micro-momentele consumatorului 
  • Cum ai succes in lumea micro-momentelor
  • Cum iti pregatesti site-ul pentru mocro-momente
La urmatoarele sesiuni in direct, vom discuta despre conversii mai eficiente pe mobil, cum folosesti la maxim potentialul dispozitivelor mobile in dezvoltarea afacerilor tale, cele mai utile instrumente pentru optimizari pe telefoanele mobile.  

Te astept, miercuri, 5 octombrie 2016, de la ora 16.00, la o noua transmisiune live impreuna cu Nicoleta Meleca, AdWords Account Strategist, si Ede Abos, Adwords Account Manager, la tutorialul "Adevarata valoare a mobilelor, in 4 micro-momente esentiale”.

Ovidiu, StartupCafe.ro8091 vizualizari
adauga intrebare 0 comentarii

Recomandari

Nu exista niciun articol recomandat