Raluca Abrihan

Firma românească de tehnologie Tremend intră pentru al doilea an consecutiv în topul celor mai dinamice companii

Thumbnail

Tremend intră pentru cel de-al doilea an consecutiv în topul Inc. 5000 Europa. Revista americană reunește în acest top cele mai dinamice companii din regiune, pe criteriul creșterii cifrei de afaceri pe o perioadă de 3 ani. De-a lungul timpului, printre companiile nominalizate în Inc. 5000 s-au numărat Microsoft, Timberland, Vizio, Facebook, Oracle, Moo, Sweden Mobilephones sau Caboline.

În acest an, 98 de companii din București au intrat în acest top, capitala României urcând pe locul 4 în topul orașelor europene prezente în listă.

Ne bucurăm să vedem companii românești printre cele mai dinamice organizații din Europa. Este un semnal bun pentru industria locală de software faptul că avem companii care se dezvoltă și care inovează permanent în materie de servicii, operațiuni sau tehnologii, pentru a obține avantaje competitive.” a menționat Ioan Cocan, co-fondator Tremend.

Înființată în 2005, Tremend este specializată în dezvoltarea de soluții software, având clienți în 15 țări de pe 3 continente.

La începutul acestui an, Tremend anunța achiziția unei companii din US, specializată în platforme web și mobile pentru branduri precum Netflix, Ford sau Samsung. Această inițiativă, împreună cu deschiderea celui de-al doilea centru de dezvoltare din Brașov și atenția sporită acordată unor tehnologii emergente precum Inteligența Artificială, Machine Learning sau Biometrics, fac parte din strategia companiei de a crește competitivitatea la nivel global și de a consolida prezența în US, UK și țările nordice.

Topul Inc. 5000 recunoaște inițiativele companiilor europene în a genera o creștere durabilă, prin analiza rezultatelor obținute pe o perioadă de 3 ani. Tremend a ocupat în acest an poziția 2134, inregistrând o creștere cu 431% a cifrei de afaceri în perioada 2013 - 2016.

Timp de 36 de ani, INC. a fost o selecție a companiilor private cu cel mai alert ritm de creștere. Având în vedere milioanele de companii din Europa, listarea în INC. 5000 este cu siguranță o realizare semnificativă. Companiile din mijlocul clasamentului au avut o creștere a vânzărilor de peste 254 procente din 2013, în timp ce creșterea medie a fost de 473 procente. Acestea sunt rezultate excepționale în contextul economic al ultimilor 3 ani.” - spune Eric Schurenberg, President and Editor-in-Chief Inc. Magazine.

Parallax

Vizualizari
594
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri