Claudiu Zamfir

Reacția Samsung România față de amenda de la Consiliul Concurenței

telefon samsung dreamstime

Samsung Electronics România a transmis, joi, o reacție, la solicitarea StartupCafe.ro, privind amenda anunțată de Consiliul Concurenței.

„Samsung Electronics România a luat la cunoștință decizia anunțată de Consiliul Concurenței și a luat toate măsurile necesare pentru respectarea acesteia. Ne asigurăm clienții și partenerii că această decizie nu va afecta activitatea Samsung Electronics România. Ne angajăm să îmbunătățim în continuare politicile și procedurile noastre interne și să consolidăm programul de conformitate. Totodată, vom continua să inovăm și să ne concentrăm pe satisfacția consumatorilor noștri, oferind produse și servicii de calitate superioară” - a afirmat Samsung Electronics România.

Consiliul Concurenţei a anunțat, joi, că a sancționat companiile SEROM (Samsung Electronics România), Dante International S.A. (eMAG), Altex România S.R.L. și Flanco Retail S.A cu 123 milioane lei „pentru participarea la o înțelegere anticoncurențială pe piața comercializării televizoarelor și telefoanelor mobile, în perioada 2019-2021”.

Parallax

Vizualizari
6754
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri