Claudiu Zamfir

Cele 4 modele de Adeverință angajator și Declarație proprie răspundere pentru deplasare după ora 22 sau ora 20

Thumbnail

În urma Hotărârii guvernului nr. 348/2021, autoritățile au emis noi modele de Declarație pe proprie răspundere și Adeverință din partea angajatorului pentru deplasarea în afara locuinței în intervalele orare restricționate.

Astfel, acum s-au adunat 4 formulare pentru deplasarea în afara locuinței, în funcție de rata de nivelul de răspândire a coronavirusului COVID-19 din localitate:

Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată/adeverința eliberată de angajator se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române și ai Jandarmeriei Române, la momentul legitimării persoanei.     

Potrivit Hotărârii Guvernului nr. 348 din 26.03.2021, obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 20.00 a zilei de 28 martie 2021, pentru localitățile în care incidența îmbolnăvirilor la 1000 de locuitori este mai mare de 4, respectiv de 7,5.

 

Parallax

Vizualizari
51235
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri