Claudiu Zamfir

RO e-Factura: Principalele probleme. Întâlnire online cu Daniel Sandu, expert contabil. Transmisiunea live s-a încheiat, înregistrarea e dispononibilă în articol

daniel sandu e factura

Marți, 13 februarie 2024, de la ora 11.00, ne vedem cu Daniel Sandu, consultant fiscal și expert contabil, într-o întâlnire online transmisă live video pe pagina de Facebook a StartupCafe, pe canalul nostru de YouTube și pe website-ul nostru. Tema: RO e-Factura.

La o lună și jumătate de la introducerea sistemului RO e-Factura pentru firmele, PFA-urile și ONG-urile cu facuri în relația B2B, sistemul Ministerului Finanțelor și ANAF încă dă bătăi de cap multor utilizatori.

L-am invitat pe Daniel Sandu, consultant fiscal și expert contabil, managing partner în firma  de contabilitate  D&C Conta, să vină la StartupCafe, să încercăm, împreună cu întreaga noastră comunitate antreprenorială, să inventariem principalele probleme cu care ne confruntăm la utilizarea RO e-Factura.

Vă așteptăm și cu observațiile și întrebările voastre, la întâlnirea noastră online, live-video, marți, 13 februarie 2024, de la ora 11.00 pe:

Parallax

Vizualizari
1787
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri