Claudiu Zamfir

Flanco, după amenda Consiliului Concurenței: Vom continua să ne stabilim independent politica de prețuri

flanco.jpeg

Lanțul de magazine electro Flanco spune, într-o reacție transmisă StartupCafe, că respectă decizia Consiliului Concurenței privind amenda aplicată și menționează că va continua să-și stabilească independent strategia comercială, respectiv politica de prețuri și oferte, „fără a permite vreodată intruziunea oricărei terțe părți”.

„Flanco a colaborat în mod transparent cu echipa care a condus investigația din partea Consiliului Concurenței. Respectăm decizia autorității, menționând că vom continua, ca și până acum, să ne stabilim independent strategia comercială, respectiv politica de prețuri și oferte, fără a permite vreodată intruziunea oricărei terțe părți. Obiectivul nostru final este întotdeauna acela de a răspunde intereselor consumatorului final și de a veni în sprijinul său” - a precizat Flanco, într-un răspuns transmis StartupCafe.ro.

Consiliul Concurenţei a anunțat joi că a sancționat companiile SEROM (Samsung Electronics România), Dante International S.A. (eMAG), Altex România S.R.L. și Flanco Retail S.A cu 123 milioane lei „pentru participarea la o înțelegere anticoncurențială pe piața comercializării televizoarelor și telefoanelor mobile, în perioada 2019-2021”. Amenda pentru Flanco Retail este de  6.223.580 lei.

Potrivit datelor colectate de Termene.ro. lanțul de magazine electro Flanco este deținut în proproție de 95% de Iulian Stanciu, președintele executiv și acționar minoritar al companiei Dante International S.A. (eMAG).

Parallax

Vizualizari
2279
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri