Redacția StartupCafe.ro

Ciolacu pune ANAF să-i identifice, cu tehnologia companiei de roboți software UiPath, „pe cei care nu-și plătesc taxele”

Daniel-Dines

Antreprenorul român Daniel Dines, fondator UiPath, s-a întâlnit zilele trecute cu Marcel Ciolacu, scopul întâlnirii fiind „transformarea Fiscului într-o unitate digitală eficientă și capabilă să descopere orice sumă de bani nelegitimă”, a anunțat premierul, joi.

„Vom folosi cea mai modernă tehnologie pentru a identifica pe cei care nu-și plătesc taxele și fraudează bugetul cu sume imense”, a spus premierul, potrivit HotNews.ro. Daniel Dines s-a întâlnit marți, la Palatul Victoria, cu Marcel Ciolacu.

  • „În egală măsură însă vreau să eliminăm toate portițele prin care se face evaziune fiscală în România. Fără bani nu putem avea un sistem de pensii, de sănătate puternic si de invatamant performant si autostrăzi așa cum ne dorim.
  • De aceea vom folosi cea mai modernă tehnologie pentru a identifica pe cei care nu-și plătesc taxele și fraudează bugetul cu sume imense.
  • De aceea eu m-am întâlnit zilele trecute, și recomand și conducerii Ministerului de Finanțe, să aibă întâlnire cu conducerea unei companii românești devenită lider mondial în automatizarea software, iar scopul acestei intâlniri a fost unul singur: transformarea Fiscului într-o unitate digitală eficientă și capabilă să descopere orice sumă de bani nelegitimă”, a declarat joi Marcel Ciolacu.

UiPath, companie IT româno-americană fondată la București, este considerat, la ora actuală, liderul mondial în producția de tehnologie RPA (robotic process automation), care ajută firmele și alte organziații să-și automatizeze procesele, preluând astfel anumite sarcini repetitive pe care le au salariații. 

UiPath are aproximativ 4.000 de angajați la nivel internațional, dintre care un sfert sunt în România.

Parallax

Vizualizari
19055
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 971
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri