Raluca Abrihan

Un startup brasovean primeste o investitie de 250.000 euro

Imagine principala
Un startup brasovean primeste o investitie de 250.000 euro
Startup-ul brasovean Frisbo, primul furnizor de servicii complete de e-fulfillment din Romania, care preia depozitarea si procesarea comenzilor magazinelor online, a primit o investitie de 250.000 de euro de la un investitor clujean, la o evaluare a business-ului de 1,5 milioane de euro. Cu aceasta suma, Frisbo isi va extinde activitatea, putand sa introduca mai multe hale din Romania in sistemul de e-fulfillment, potrivit anuntului facut de companie.

Operand initial o hala in Brasov, Frisbo a atras recent in sistemul sau de e-fulfillment o hala din Otopeni, iar acum porneste operatiunile si la Cluj-Napoca.
 
"Sistemul nostru de scalare nu se bazeaza pe achizitii sau constructii de hale, ci pe activarea spatiilor neutilizate astazi si introducerea lor in sistemul Frisbo, ca operatori de e-fulfillment. Acestea nu sunt neaparat pe harta spatiilor de inchiriat, dar pot produce mai mult in sistemul nostru decat prin inchiriere", explica Bogdan Colceriu, Fondator Frisbo.
 
Omul de afaceri clujean Mircea Ilea a ales sa investeasca 250.000 euro in Frisbo, fiind atras de potentialul e-fulfiller-ului  intr-o piata inca emergenta.
 
"E-fulfillmentul este inca la inceputuri in Romania si deserveste la randul sau o alta piata care mai are mult de crescut, ecommerce-ul. Ca atare, cred ca prin cateva decizii inspirate, Frisbo poate ajunge departe", adauga Mircea Ilea.
 
Planul Frisbo pe termen lung este dezvoltarea la nivel regional, prima piata vizata si abordata in acest sens fiind cea din Bulgaria.
 
"Acest sistem de scalare ne permite sa intram usor in alte piete, insa nu putem face asta pana nu ne consolidam in Romania si nu ne asiguram ca avem suficienti clienti pentru a umple toate aceste spatii diponibile local. Este adevarat, insa, ca am demarat primele discutii pentru o hala in Bulgaria", spune Bogdan Colceriu.
 
Frisbo ofera servicii complete de e-fulfillment, de la depozitare, pick&pack, facturare, emitere AVB, livrare, si pana la call center dedicat.

Citeste si:

Cat te costa sa externalizezi managementul stocurilor pentru un magazin online si care sunt avantajele si dezavantajele

Parallax

Vizualizari
379
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri