Raluca Abrihan

Omul de afaceri Radu Georgescu investeste intr-un nou startup romanesc. Smart Bill obtine o finantare de 1 milion de euro

Imagine principala
Omul de afaceri Radu Georgescu investeste intr-un nou startup romanesc. Smart Bill obtine o finantare de 1 milion de euro
GECAD Group, condus de omul de afaceri Radu Georgescu, si fondul local de private equity pentru crestere si venture capital finantat prin initiativa JEREMIE, Catalyst Romania, investesc peste 1 million de euro in compania romaneasca Smart Bill, dezvoltatorul unei solutii de facturare si furnizor local de servicii SaaS (software as a service).

"Investitia va sustine dezvoltarea companiei si intrarea pe noi piete emergente. In evoluatia Smart Bill urmeaza o perioada de crestere semnificativa, motiv pentru care ii vom sustine in mod activ, avand in vedere profesionalismul si curajul demonstrat in ultimii ani in asumarea unor decizii de business importante." mentioneaza Radu Georgescu, partener fondator GECAD Group.
 
Lansat in 2007 de catre Ioana Hasan, Radu Hasan si Mircea Capatana, Smart Bill este unul dintre cele mai utilizate programe de facturare si gestiune contabila din Romania. In prezent, serviciul este folosit de peste 33.000 de clienti ce emit un milion de facturi lunar, facturand prin intermediul acestuia peste doua miliarde euro annual, potrivit datelor Smart Bill.

Din anul 2014, sistemul Smart Bill este accesibil si in cloud. Platforma permite operarea sa de pe dispozitive mobile (telefoane performante si tablete), interconectarea cu alte aplicatii, utilizatorii beneficiind de un grad de securitate sporita.

Citeste si:

VIDEO INTERVIU Cum convingi un investitor ca meriti banii lui? Radu Georgescu explica ce asteptari are de la un startup

Parallax

Vizualizari
200
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri