Raluca Abrihan

Un nou fintech intră pe piața din România

Thumbnail

Startup-ul polonez Zen, instituție financiară licențiată în Lituania, și-a anunțat lansarea oficială în 31 de piețe europene, inclusiv în România și pare să vină cu un serviciu precum Revolut, sau mai recent lansat, Monese.

"Serviciile ZEN sunt disponibile atât de pe telefonul mobil, cât și accesând website-ul companiei, printr-un model de abonament cu o perioadă de probă de o lună de zile. Utilizatorii primesc un card ZEN Mastercard (fizic sau virtual) care poate fi adăugat în Apple Pay sau Google Pay, ceea ce le pune la dispoziție o modalitate simplă și sigură de a plăti online sau în magazinele fizice", anunță reprezentanții companiei.

ZEN se lansează printr-un parteneriat strategic cu Mastercard.

Produsele ZEN sunt acum disponibile în toate țările din Spațiul Economic European. Europa Centrală și de Est se numără printre zonele lider în ceea ce privește dezvoltarea comerțului electronic, iar consumatorii și comercianții români se află pe un trend ascendent din acest punct de vedere. Ne propunem să îi ajutăm pe cei familiarizați cu acest mod de a face cumpărături, dar și pe cei mai recent interesați să își găsească locul potrivit pe Internet. Obiectivele noastre sunt ambițioase - în 5 ani, ne dorim să avem un total de un milion de utilizatori înregistrați pe platformă”, a declarat Dawid Rożek, care este și co-fondatorul unei platforme pentru pasionații de gaming, ce în prezent numără peste 20 de milioane de clienți.

ZEN este o instituție financiară licențiată sub supravegherea Băncii Centrale a Lituaniei și autorizată de Autoritatea Bancară Europeană în 31 de țări. Compania oferă produse și servicii digitale, cum ar fi un card de cumpărături, un cont în multiple monede, o platformă de plăți online.

Startup-ul a fost fondat de autorul platformei G2A.com.

Printre compentitorii ZEN, în România, se numără Revolut și Monese, serviciu britanic, lansat la noi anul trecut.

Parallax

Vizualizari
3052
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri