Redacția StartupCafe.ro

TikTok, reacție la declarația vicepreședintelui ANCOM: „Suntem disponibili să ne întâlnim cu oficialii pentru a discuta orice îngrijorare”

tiktok-telefon-dreamstime

TikTok a transmis un punct de vedere în legătură cu afirmațiile vicepreședintelui ANCOM, Pavel Popescu, care a declarat că este „o problemă de siguranță națională”.

Aplicația de videoclipuri în format vertical a declarat că investește într-un proiect de stocare a datelor utilizatorilor europeni în regiune și că este deschisă pentru discuții cu oficialii.

„Niciun guvern nu are acces la datele utilizatorilor noștri și investim 12 miliarde de euro în Proiectul Clover, un proiect lider în industrie, care va asigura stocarea datelor utilizatorilor europeni în Europa, cu monitorizări și verificări independente de către experții în securitate cibernetică de la NCC Group. Primul nostru centru de date european este deja operațional în Irlanda. Suntem disponibili să ne întâlnim cu oficialii pentru a discuta orice îngrijorare și pentru a corecta percepțiile greșite”, a transmis un reprezentant TikTok pentru StartupCafe.ro.

Reamintim că vicepreședintele ANCOM, Pavel Popescu, a declarat, miercuri, la postul Digi24, că aplicația TikTok folosește datele utilizatorilor într-un mod negativ și nu recomandă instalarea aplicației de către români.

Totodată, acesta a fost întrebat dacă aplicația ar trebui interzisă pe dispozitivele guvernamentale din România, la care a spus „Fără doar și poate”.

Parallax

Vizualizari
169
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 036
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri