Răzvan Tătaru

TikTok, reacție la ancheta UE: „TikTok a fost printre primii care au dezvoltat noi funcții și setări pentru a proteja tinerii”

aplicația TikTok

TikTok a transmis un punct de vedere în legătură cu demersul Uniunii Europene de a investiga platforma în baza legislației privind serviciile digitale (DSA).

Platforma socială bazată pe videoclipuri scurte în format vertical a declarat că a fost printre primele care au dezvoltat metode de a proteja tinerii și că lucrează cu experți și cu industria în acest demers.

TikTok a fost printre primii care au dezvoltat noi funcții și setări pentru a proteja tinerii și a-i împiedica pe cei sub 13 ani să acceseze platforma, probleme cu care se confruntă întreaga industrie. Vom continua să lucrăm alături de experți și industrie pentru a ne asigura că tinerii de pe TikTok sunt în siguranță și așteptăm acum oportunitatea de a explica aceste măsuri în detaliu Comisiei”, a transmis un reprezentant TikTok pentru StartupCafe.ro.

Reamintim că Uniunea Europeană a deschis o anchetă pentru a stabili dacă TikTok se conformează regulamentului privind serviciile digitale (DSA), așa cum am mai scris pe StartupCafe.ro.

Comisia Europeană susține afirmația că TikTok ar putea conține algoritmi și un design care să stimuleze folosirea excesivă a aplicației și că măsurile de verificare a vârstei de pe platformă pot fi ineficiente.

Parallax

Vizualizari
87
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri