Claudiu Zamfir

Slow mode în grup, măsură anti-spam pe Telegram

Thumbnail

Serviciul de mesagerie Telegram, un rival al WhatsApp, a introdus o nouă opțiune, denumită slow mode, prin care administratorii de grupuri de pe platformă pot stabili ritmul cu care membrii au posibilitatea să lanseze mesaje în grupul respectiv.

În secțiunea Permisiuni de grup, Telegram a introdus un comutator slow mode (modul lent). Când un admin activează slow mode (modul lent) într-un grup, membrii grupului vor putea  trimite un singur mesaj într-un anumit interval de timp, selectat de admin.

Thumbnail
Telegram

Membrii grupului au la dispoziție și un cronometru care le spune cât mai trebuie să aștepte pentru a trimite următorul mesaj.

Telegram spune că a introdus slow mode pentru a face conversațiile în grup mai ordonate, ridicând și valoarea fiecărui mesaj în parte.

De asemenea, Telegram a introdus porecle pe care adminii de grupuri și le pot însuși. De exemplu, titluri ca „Spam Hammer” (Spărgătorul de Spam-uri) sau Bouncer (Matahală ori Bodyguard, cum e la intrarea în cluburi și discoteci) pot crește autoritatea adminstratorului.

Înființat în anul 2013, Telegram a ajuns la 200 de milioane de utilizatori în toată lumea, conform datelor din martie 2018. Telegram a fost lansat de programatorii ruși Nikolai și Pavel Durov, compania fiind înregistrată la Londra. Cei doi frați sunt și fondatorii rețelei sociale rusești VK, din care s-au retras după ce a fost cumpărată de  grupul Mail.ru.

Parallax

Vizualizari
614
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri