Claudiu Zamfir

S-a lansat WhatsApp pentru firme mici. Când o vor putea folosi și antreprenorii români?

Thumbnail

WhatsApp Business a lansat aplicația de mesagerie pe mobil cu funcții dedicate afacerilor mici și mijlocii (IMM), însă pentru moment este disponibilă în anumite țări, nu și în România, potrivit unui comunicat emis, zilele trecute, de serviciul deținut de Facebook.

Aplicația pentru antreprenori, care poate fi descărcată pe sistemul de operare Android, este momentan disponibilă pentru a fi descărcată gratuit de pe Google Play în țări ca Indonezia, Italia, Mexic, Marea Brianie și Statele Unite. „Aplicația se lansează la nivel mondial în următoarele săptămâni. Acesta este doar începutul!” - promite serviciul de mesagerie deținut de Facebook.   

Potrivit sursei citate, noua aplicație va oferi micilor afaceri posibilitatea de lua legătura cu diverși clienți mult mai ușor, și va da utilizatorilor individuali ai WhatsApp posibilitatea de a identifica ușor companiile care îi interesează.

Mai concret, antreprenorii vor putea utiliza următoarele funcții, conform anunțului WhatsApp:

  • Profil business: Oferă clienților informații utile precum descrierea companiei, adresa de e-mail, locația magazinului și pagina de web.
  • Mijloace de comunicare/mesagerie: Ajută la sporirea timpului de reacție - răspunsuri rapide oferă răspunsuri la întrebări primite în mod frecvent, mesaje de întâmpinare - prezintă compania clienților, mesaje offline - mesaje care anunță dacă compania este sau nu disponibilă.
  • Statistici pentru mesaje: Posibilitatea analizării unor date simple, precum numărul de mesaje trimise pentru a vedea ce este util.
  • WhatsApp Web: Trimiterea și primirea de mesaje prin WhatsApp Business accesibil de pe desktop.
  • Tipul de cont: Oamenii vor fi informați că poartă o conversație cu un business deoarece acest lucru va fi evident prin etichetare contului de business. În timp, anumite business-uri vor avea conturi confirmate de îndată ce se va confirma că respectivul număr de telefon este identicic cu numărul de telefon listat pentru business-ul respectiv.
Parallax

Vizualizari
2534
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri