Denisa Crăciun

Startup-ul românesc Bunnyshell se extinde în Orientul Mijlociu, printr-un parteneriat cu o companie IT

Alin Dobra_CEO Bunnyshell

Startup-ul IT românesc Bunnyshell  se extinde pe piețele din Orientul Mijlociu, după ce a încheiat un parteneriat cu o companie de tehnologie cu sediul în Kuweit, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Bunnyshell a anunțat, marți, că a încheiat un parteneriat cu Middle East Telecommunications Company (METCO), care va susține extinderea startup-ului românesc pe piețele arabe din Golf.

METCO, cu sediul principal în Kuweit, este un furnizor de soluții de tehnologie a informației și comunicațiilor pentru operatori de telecomunicații, mari companii private și instituții guvernamentale, și are, de asemenea, birouri în Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Sudan, Irak și Oman.

Startup-ul românesc estimează că, până la finalul anului 2024, 70% din vânzări vor fi realizate în afara României. În prezent, 35% din cifra de afaceri Bunnyshell este generată din proiecte globale. 

„Suntem optimiști că prin acest nou parteneriat vom valorifica expertiza extinsă a companiei METCO în domeniul transformării digitale. Din perspectiva scalării Bunnyshell, piețele arabe din Golf generează în prezent numeroase oportunități în domeniul digitalizării. Companiile active în domenii importante din Emiratele Arabe Unite văd inovarea ca pe o prioritate strategică și experiența echipei METCO în sectorul tehnologiei ne va susține în demersurile noastre de a penetra piețele arabe, iar acest lucru va genera în viitor un potențial de dezvoltare și investiții în sectorul tech din România”, a declarat Alin Dobra (foto), CEO Bunnyshell. 

Retailul, fintech, sistemul bancar și e-commerce-ul sunt domeniile cu cel mai mare potențial de creștere pentru Bunnyshell pe piețele arabe, potrivit lui Alin Dobra.

Bunnyshell este o platformă cloud-agnostică de tip "Environments as a Service" care simplifică crearea și menținerea de medii de dezvoltare complete, testare și producție. Platforma permite astfel echipelor de programatori să livreze software mai rapid și să se concentreze pe construirea de produse.

Parallax

Vizualizari
495
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri