Adi Iacob

Un startup care face legătura între cei care călătoresc și medici locali a obținut 7,8 milioane de dolari

Thumbnail

Un startup care face legătura între cei care călătoresc în diferite țări și medici locali — Air Doctor — a obținut investiții în valoare de 7,8 milioane de dolari. Runda de finanțare (serie A) a fost condusă de fondul de investiții Kamet Ventures și de compania de asigurări Phoenix. 

Lansat în 2016, Air Doctor își propune să îi ajute pe cei care călătoresc și au nevoie de asistență medicală atunci când se află în străinătate, scrie TechCrunch. Startup-ul a creat o rețea de medici privați la care călătorii pot avea acces, de obicei prin asigurarea de călătorie. 

Platforma este disponibilă în 42 de țări de pe 5 continente și permite căutări în funcție de locație, limbă, specialitate și costuri.

„Air Doctor s-a născut din experiențele de călătorie ale echipei fondatoare, dintr-un sentiment teribil pe care îl ai când te îmbolnăvești într-o țară străină și nu știi la cine să apelezi sau cum să obții răspunsul rapid de care ai nevoie”, spune Jenny Cohen Derfler, CEO-ul și co-fondatorul startupului. 

Potrivit reprezentanților afacerii, noile fonduri vor fi utilizate pentru a consolida rețelele medicale și capacitățile de cercetare și dezvoltare ale Air Doctor și pentru extinderea internațională.

Înainte de această rundă de finanțare, Air Doctor a obținut investiții în valoare de 3,1 milioane de dolari în iulie 2018. 

Parallax

Vizualizari
547
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri