Răzvan Tătaru

Samsung intenționează să lanseze funcțiile cu inteligență artificială în limba română, în 2024

Funcțiile Galaxy AI în mai multe limbi străine și în română

Samsung vrea să ofere funcțiile Galaxy AI și în limba română, printre alte limbi, până la finalul anului 2024, potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Momentan, gigantul tech sud-coreean extinde în curând suportul pentru trei limbi noi în cadrul Galaxy AI: arabă, indoneziană și rusă, precum și pentru trei noi dialecte: engleză australiană, cantoneză și franceză quebecoisă. Momentan, suita Galaxy AI este disponibilă în 13 limbi.

În plus, pe lângă aceste limbi și dialecte noi, Samsung vrea să adauge încă patru limbi mai târziu în acest an, inclusiv română, turcă, olandeză și suedeză, precum și chineză tradițională și portugheză europeană.

Angajamentul nostru este să democratizăm AI pentru toți utilizatorii Galaxy. Extinderea limbilor disponibile în Galaxy AI în acest an va permite și mai multor utilizatori să comunice fără bariere lingvistice, într-o manieră complet unică pentru Samsung. Vom continua să inovăm și să oferim experiențe premium în domeniul AI-ului, astfel încât și mai mulți utilizatori să aibă acces la instrumentele necesare pentru a-și valorifica potențialul nelimitat”, declară TM Roh, Președinte și Șef al Diviziei Mobile eXperience Business din cadrul Samsung Electronics.

Funcțiile Galaxy AI

  • Live Translate - traduceri bidirecționale în timp real pentru voce și text în timpul apelurilor telefonice;
  • Interpreter – traducere instantanee a conversațiilor în timp real printr-o interfață cu ecran împărțit;
  • Chat Assist poate îmbunătăți tonul conversației prin generarea de sugestii contextuale, asigurându-se că comunicarea sună așa cum a fost intenționată;
  • Note Assist crează rezumate cu ajutorul IA, template-uri și coperți;
  • Transcript Assist utilizează inteligența artificială și tehnologia de conversie a vorbirii în text pentru a transcrie, rezuma și chiar traduce înregistrările vocale;
  • Browsing Assist îi ajută pe utilizatori să rămână la curent cu ceea ce se întâmplă în lume, prin generarea de rezumate concise ale articolelor de știri sau paginilor web.

Începând din aprilie și în următoarele luni, noile limbi și dialecte suportate de Galaxy AI vor fi disponibile pentru descărcare ca pachet de limbă din aplicația Setări.

Parallax

Vizualizari
138
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri