Redacția StartupCafe.ro

Samsung a început să integreze inteligența artificială pe încă peste 100 milioane de telefoane și tablete

Actualizarea One UI 6.1 aduce AI pe modele anterioare

Gigantul tech sud-coreean a început să implementeze funcțiile Galaxy AI pe unele smartphone-uri și tablete lansate anul trecut, folosite de peste 100 milioane utilizatori, potrivit News.ro.

Aşa cum a promis în urmă cu câteva luni, când a lansat noua serie Galaxy S24, producătorul coreean a demarat procesul prin care noile sale instrumente de inteligenţă artificială sunt implementate şi pe alte modele.

Concret, Samsung aduce acum soluţiile de AI pe seria Galaxy S23 (inclusiv S23 FE), Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, şi seria de tablete Galaxy Tab S9.

Când procesul de implementare va fi încheiat, instrumentele cu IA ale companiei vor ajunge la alte 100 de milioane de utilizatori, conform reprezentanţilor Samsung.

Compania nu spune deocamdată dacă aceste instrumente de inteligenţă artificială vor ajunge şi pe smartphone-uri mai vechi, precum cele din seria Galaxy S22.

În schimb, promite extinderea limbilor suportate de instrumentele sale de AI, Chat Assist şi Live Translate, extindere care se va face mai târziu în acest an.

Samsung a implementat soluţiile de AI, mai întâi, pe noua serie Galaxy S24, menţionând că acestea vor fi gratuite doar la început, după care utilizatorii vor trebui să plătească, cel mai probabil, un abonament.

Parallax

Vizualizari
142
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 882
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri