Claudiu Zamfir

Salonul de tehnologie CES Las Vegas urmează să revină în format fizic

Thumbnail

Următoarea ediție a CES Las Vegas, cel mai influent salon mondial de electronice și IT, urmează să se desfășoare din nou în format fizic, au anunțat, miercuri, organizatorii.

CES se întoarce la Las Vegas 5-8 ianuarie 2022, cu Zilele Media pe 3-4 ianuarie 2022” - anunțat oficial Consumer Technology Association (CTA).

În 2021, CES s-a ținut în format online, din cauza pandemiei COVID-19. „După un CES 2021 complet digital de succes, CTA va convoca industria tehnologiei în persoană și digital, oferind accesul publicului global la branduri și startup-uri importante, precum și la cei mai influenți lideri și avocați ai industriei din lume”, mai spune CTA.

 Organizatorul va revizui liniile directoare pentru măsurile de siguranță privind  coronavirusul,  conform cerințelor Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, în plus față de liniile directoare statale și locale. CTA mai dă asigurări că „va respecta legile federale, cele de la nivel stat și local, aplicabile, adaptând planurile CES în consecință și împărtășind actualizările cu publicul său”.
 
Aproximativ 1000 de companii s-au înscris deja să își prezinte cele mai inovatoare tehnologii în Las Vegas, iar cererile continuă să vină pentru participarea la Consumer Electronics Show (CES) 2022.

Participanții se pot aștepta să vadă mărci globale ca Google, Samsung Electronics, Amazon,  Daimler AG, Dell,  Hyundai, IBM, Intel, Lenovo, Panasonic, Qualcomm, Sony.

O serie de companii și organizații vor debuta la CES, în 2022: Caterpillar (liderul mondial în producția de utilaje de construcții), Indy Autonomous Challenge (competiție universitară de curse auto) și Sierra Space (industria aerospațială).

De asemenea, Eureka Park va aduce startup-uri care reprezintă țări din întreaga lume, inclusiv mari delegații din Franța, Italia, Olanda și Coreea de Sud.

CES va păstra și în 2022 experiența online pentru publicul care va dori să „viziteze” virtual evenimentul.

Consumer Electronics Show este cel mai mare salon internațional de tehnologie. Prima ediție, din anul 1967, a avut loc la New York, vara (în luna iunie).

Parallax

Vizualizari
227
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri