Claudiu Zamfir

Salonul de tehnologie CES 2021 se mută full online, din cauza pandemiei COVID-19

Thumbnail

Organizatorii CES, cel mai mare salon de tehnologie din lume, nu mai vor să riște și au decis deja să mute evenimentul din anul 2021 cu totul online, ca măsuri preventive în contextul pandemiei de coronavirus COVID-19.

Astfel, următoarea ediție a Consumer Electronics Show (CES) este programată în 6-9 ianuare 2021, iar „vizitatorii” o vor putea urmări integral pe internet, a anunțat președintele și CEO-ul Consumer Technology Association (CTA), Gary Shapiro.

„Având în vedere îngrijorările tot mai mari legate de sănătate, la nivel mondial, cu privire la răspândirea COVID-19, nu este posibil să primim în siguranță zeci de mii de oameni la Las Vegas, la începutul lunii ianuarie 2021, pentru a se întâlni și a face afaceri în persoană”, a anunțat CTA, organizatorul CES.

CES 2021 ar urma să ofere astfel o „experiență foarte personalizată”, pe internet:

  • Discursuri și conferințe: „Acum vei avea un loc în primul rând, pentru anunțuri revoluționare din partea liderilor mondiali ai tehnologiei, integral online”.
  • Prezentări de produse. „Cu această evoluție digitală a spațiului expozițional CES, vei putea să explorezi produse și servicii, în funcție de intersele și de afacerile tale, prin intermediul unor prezentări dinamice sau prin demonstrații live”.
  • Întâlniri și networking. „Vei putea să intri în contact cu brandurile, prin intermediul liderilor și conexiunilor de business care te interesează, la interacțiuni live, meetup-uri sau mese rotunde”.

Înregistrările pentru evenimentul online se vor face AICI.

Organizatorii spun că intenționează să „revină la Las Vegas pentru CES 2022, combinând cele mai bune elemente ale unui show fizic și digital”.

Consumer Electronics Show este cel mai mare salon internațional de tehnologie. Prima ediție, din anul 1967, a avut loc la New York, vara (în luna iunie).

Parallax

Vizualizari
502
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri