Răzvan Tătaru

„Robotul” de inteligență artificială al TikTok, disponibil în programul de editare Adobe. Cum îi ajută colaborarea pe creatorii de conținut

Aplicația Adobe Express pe telefon

Chatbot-ul cu inteligență artificială al TikTok, „Creative Assistant”, care poate oferi informații despre trenduri și care poate scrie scenarii pentru videoclipuri, este disponibil acum în programul de editare online Adobe Express.

Adobe și TikTok colaborează pentru a oferi „Creative Assistant” în cadrul editorului de imagini și video online Express, potrivit unei postări de pe site-ul oficial.

Astfel, companiile și creatorii de conținut pot instala add-on-ul pentru a afla informații legate de ultimele trenduri, hashtag-uri populare pe platformă și pentru a scrie scenarii de videoclipuri scurte, în format vertical.

„Noul add-on Creative Assistant din Adobe Express reduce timpul, efortul și resursele necesare pentru a lucra pe diferite platforme în fiecare etapă a procesului de conceptualizare, creare și distribuire a conținutului. Vedem o valoare enormă în a fi primii care colaborează cu Creative Assistant de la TikTok, reunind instrumentele noastre creative unice și cunoștințele lor extensive despre un public global și extrem de activ, pentru a ajuta la crearea de conținut care aduce o valoare reală de business clienților noștri”, a declarat Stacy Martinet, Vicepreședintele de Marketing, Strategie și Comunicare, Adobe.

În plus, integrarea permite publicarea videoclipurilor direct din Adobe Express în platforma TikTok.

Noul add-on este disponibil pentru toți utilizatorii Adobe Express, cu un cont gratuit sau cu abonament Premium, în limba engleză.

Parallax

Vizualizari
199
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri