Redacția Startupcafe.ro

Platforma Planable va permite utilizatorilor să își planifice conținutul video pentru TikTok

Thumbnail

Planable, o platformă românească de colaborare pentru echipele de marketing, a lansat funcționalități pentru TikTok, în așa fel încât experții în social media pot să își planifice, aprobe și să programeze conținutul video pentru publicare, potrivit unui comunicat transmis marți StartupCafe.ro.

Concret, utilizatorii Planable pot să se conecteze la contul de TikTok al brandurilor pe care le administrează și pot începe planificarea conținutului. Această nouă funcționalitate completează opțiunile existente pentru crearea conținutului în Planable. 

Clienții pot să programeze când să publice conținut prin intermediul aplicației mobile Planable, iar în momentul în care videoclipurile trebuie postate, utilizatorii primesc o notificare de la aplicație. 

„Suntem foarte încântați să anunțăm că TikTok este cea mai nouă platformă de social media pe care o integrăm în Planable. Întrucât, în doar câțiva ani, TikTok a trecut de la a fi doar o nouă aplicație video la a avea 1 miliard de utilizatori activi lunar, adăugarea platformei în aplicația noastră a fost un pas firesc. Misiunea noastră este aceea de a ajuta companiile să-și administreze conținutul pentru TikTok la fel de eficient ca pe cel pentru celelalte rețele sociale pe care le avem integrate”, a declarat Xenia Muntean, cofondatoare și director general (CEO) Planable. 

Platforma are deja o serie de funcționalități pentru platformele sociale Facebook, Instagram, Twitter, LinkdeIn, Google My Business și YouTube, care simplifică activitatea online a echipelor de marketing. 

În prima jumătate a anului 2021, Planable a realizat un studiu și a descoperit tendința companiilor de a renunța la Facebook, Twitter sau LinkedIn și de a se concentra pe platformele care se bazează pe componenta video, cum este și cazul TikTok.

Conform Planable, conținutul video a înregistrat o evoluție semnificativă, cu o creștere de 17% a postărilor per utilizator, pentru toate platformele, în prima jumătate a anului 2021. 

Ce este Planable?

Planable este un startup creat de trei tineri din Republica Moldova și lansat la Cluj. Aplicația este dedicată agențiilor de publicitate, marketing și social media și este concepută pentru a ușura realizarea campaniilor de promovare de pe rețelele sociale. 

Pe această platformă, membrii echipei pot crea postări, le pot previzualiza și pot primi feedback de la celelalte departamente.

În 2018, revista americană Forbes a inclus 5 românce în lista sa cu 100 de antreprenoare din Europa pe care oamenii de afaceri debutanți ar trebui să le urmărească pe Twitter și LinkdeIn, drept modele în business. Din această listă face parte și Xenia Muntean,  CEO Planable. 
 

Parallax

Vizualizari
335
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 038
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri