Răzvan Tătaru

Microsoft redenumește „robotul” conversațional Bing Chat în Copilot

Microsoft face concedieri

Microsoft schimbă oficial numele „robotului” conversațional construit cu infrastructura OpenAI, Bing Chat, pentru a se alinia cu soluția Windows bazată pe inteligența artificială.

În cadrul evenimentului IT Microsoft Ignite, gigantul tech american a redenumit Bing Chat în Copilot, nume folosit și de asistentul virtual disponibil în actualizarea Windows 11 de anul acesta.

Totodată, Bing Chat Enterprise, chatbot-ul destinat firmelor, a fost redenumit, de asemenea, în Copilot.

„Redenumirea ‘Bing Chat Enterprise’ în ‘Copilot’ reflectă viziunea noastră de a crea o experiență Copilot unificată pentru clienții de consum și cei comerciali”, a declarat Caitlin Roulston, director de comunicare pentru Microsot, pentru TechCrunch.

Începând cu 1 decembrie 2023, utilizatorii care folosesc conturile de muncă, cu soluția Microsoft Entra ID, vor beneficia de protecția datelor utilizate în cererile de pe Copilot. Asta înseamnă că datele introduse în chatbot nu vor fi salvate și folosite pentru ca acesta să fie antrenat.

Reamintim că Microsoft a lansat „Copilot” în septembrie, care este valabil începând cu actualizarea Windows 11 din 2023, iar integrarea sa cu celelalte servicii Microsoft deja a început.

În Windows, acesta apare ca buton separat în taskbar și poate rezuma informații, căuta informații pe internet, organiza spațiul de lucru și poate modifica setări ale dispozitivului, cum ar fi schimbarea modului de afișare a aplicațiilor (light/dark mode).

Parallax

Vizualizari
405
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri