Denisa Crăciun

Meta Verified: Bifa de cont verificat, pe Facebook și Instagram, și pentru afaceri

Facebook, Instagram

Antreprenorii care își promovează afacerile pe Facebook sau Instagram vor putea primi, contra cost, ecusonul albastru care atestă autenticitatea contului.

Șeful Meta, Mark Zuckerberg, a anunțat că extinde serviciul Meta Verified și pentru afaceri. La începutul anului 2023, în luna martie, compania a lansat funcția pentru creatorii de conținut prezenți pe cele două rețele sociale. Prețul pornea de la 11,99 dolari americani pe lună pentru site-ul web sau 14,99 dolari/lună pe iOS, pentru a primi bifa albastră de cont verificat.

Acum, compania a anunțat că va lansa programul de verificare a contului și pentru afacerile prezente pe Instagram, Facebook sau WhatsApp. 

Meta va testa serviciul în urmatoarele săptămâni pentru business-urile de pe Facebook și Instagram în anumite țări, urmând să-l extindă și pe WhatsApp în viitor. 

„Meta Verified este conceput pentru a ajuta afacerile să iasă în evidență mai ușor pe aplicațiile noastre și să câștige încrederea clienților lor, inclusiv să le permită să știe că discută cu afacerea corectă”, susține Meta.

Prețurile încep de la 21,99 dolari pe lună pentru pagina de Facebook sau contul de Instagram, sau 34,99 dolari pe lună pentru ambele conturi. 

„Cu privire la WhatsApp, vom începe testele în viitor cu afaceri mici care folosesc aplicația WhatsApp Business înainte de a introduce Meta Verified pentru afaceri pe platforma WhatsApp Business”, a spus Meta. 

Prin abonamentul lunar, afacerile vor avea acces la un set de instrumente pe Instagram și Facebook. Pe lângă ecusonul care atestă că pagina sau contul sunt autentice, Meta oferă și suport și asistență pentru rezolvarea problemelor legate de cont. 

Pe WhatsApp Business vor fi funcții premium suplimentare, inclusiv posibilitatea de a crea o pagină personalizată, „care poate fi descoperită ușor prin căutarea pe web, și suport pentru chat pe mai multe dispozitive, astfel încât mai mulți angajați să poată răspunde clienților”, susține Meta. 

Parallax

Vizualizari
688
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri