Claudiu Zamfir

Meta Verified: Ecusonul albastru contra cost, pe Facebook și Instagram, pentru conturi verificate

facebook-instagram-dreamstime

Șeful companiei Meta, miliardarul Mark Zuckerberg, a anunțat, duminică, lansarea unui serviciu prin care conturile de Facebook și Instagram vor putea primi, contra cost, ecusonul albastru care atestă autenticitatea.

Noul serviciu, Meta Verified, va fi disponibil de săptămâna care vine, mai întâi în Austrialia și Noua Zeelandă, iar apoi urmează să fie extins și în alte țări, pentru serviciile sale.

Prețurile pornesc de la 11,99 dolari americani pe lună pentru site-ul web sau 14,99 dolari/lună pe iOS (dispozitivele Apple).

„Bună dimineața și un anunț despre un nou produs: săptămâna aceasta începem să lansăm Meta Verified - un serviciu de abonament care vă permite să vă verificați contul cu un act de identitate guvernamental, să obțineți un ecuson albastru (blue badge), să fiți protejați suplimentar împotriva conturilor false care pretind că sunteți voi, și să obțineți acces direct la asistența pentru clienți. Această nouă opțiune se referă la creșterea autenticității și securității serviciilor noastre. Meta Verified începe de la 11,99 USD/lună pe web sau 14,99 USD/lună pe iOS. O vom lansa în Australia și Noua Zeelandă săptămâna aceasta și în mai multe țări în curând” - a anunțat Mark Zuckerberg, pe Facebook.

Pentru paginile și profilurile de Facebook, ecusonul albastru era disponibil și până acum, inclusiv în România, gratuit.

Mișcarea lui Zuckerberg seamănă cu măsura similară introdusă de Elon Musk pe Twitter, anul trecut, imediat după ce a cumpărat rețeaua socială. Bifa albastră (blue check) pe Twitter costă 8 dolari pe lună.

Parallax

Vizualizari
3491
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri