Claudiu Zamfir

Instagram ne cere acum și data nașterii. Și o și verifică

Thumbnail

Instagram ne cere acum și data nașterii, dacă nu i-am precizat-o anterior, și în cele din urmă nu ne vom mai putea folosi profilul de pe rețeaua socială dacă nu-i vom da această informație personală, a anunțat, luni, compania Facebook, care deține platforma bazată pe imagini.

Mai întâi, Instagram le va cere utilizatorilor data nașterii, atunci când deschid aplicația. Dacă un utilizator nu-și va preciza imediat data nașterii, va primi notificări de câteva ori, pentru ca, în final, să-i fie restricționat accesul la rețea până când va da această informație personală.

Mai mult, Instagram va folosi o tehnologie de inteligență artificială pentru a verifica dacă utilizatorii mint sau își dezvăluie data reală a nașterii. Sistemul se bazează pe postările anterioare, în principal.

Compania Facebook spune că face acest lucru pentru a proteja utilizatorii minori de conținutul nepotrivit de pe Instagram.

De asemenea, compania lui Mark Zuckerberg vrea să și profileze mai bine utilizatorii de Instagram, pentru a le furniza conținut relevant în rețea.

Parallax

Vizualizari
1562
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
Traian
M.
Si o va verifica NIMENI. Am fixat-o la 1900 si le-a placut mult gerontofililor de acolo -:D

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri