Raluca Abrihan

Aplicaţia de transfer de bani pentru firme iBanFirst primeşte o finanţare de 21 milioane de euro

Thumbnail

iBanFirst - o aplicaţie fintech de transfer de bani dezvoltată de un startup francez care permite firmelor să facă plăţi către furnizori şi parteneri în diferite monede, a primit o finanţare de 21 de milioane de dolari, scrie TechCrunch.

iBanFirst permite realizarea de tranzacţii în 30 de monede. Startup-ul are venituri anuale de 20 de milioane de dolari. Iar de anul trecut din martie şi până în acest an şi-a dublat volumul tranzacţiilor.

Competitor al unor alte startup-uri fintech precum TransferWise, care permite transferuri rapide de bani, dar este dedicat în special personelor fizice, iBanFirst se adresează în special firmelor mici şi mijlocii.

Cum funcţionează

După crearea unui cont iBanFirst firma poate  schimba suma dorită pe care o deţine într-un cont bancar în orice moneda doreşte să facă tranzacţia şi să transfere banii către un alt cont bancar din orice altă ţară.

De asemenea, iBanFirst funcţionează şi ca un agregator al tuturor conturilor bancare pe care le deţine firma, astfel încât toate tranzacţiile din toate conturile unei entităţi pot fi urmărite într-o singură aplicaţie.

În prezent, iBanFirst are 180 de angajaţi şi peste 3.000 de clienţi în Europa şi a primit în total finanţări de 46 milioane de euro.

 

Parallax

Vizualizari
485
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri