Redacția StartupCafe.ro

Google a anunțat conferința pentru dezvoltatori I/O din 2024

Google I/O 2024

Google a anunțat evenimentul dedicat dezvoltatorilor de anul acesta, care va avea loc pe 14 și 15 mai 2024, potrivit News.ro.

Chiar dacă a pornit ca un eveniment dedicat dezvoltatorilor, pentru a le oferi posibilitatea de a se pregăti din timp pentru viitoarele schimbări, I/O este locul în care Google prezintă și noutăţi legate de propriile produse.

Se așteaptă ca Google să anunţe următoarea versiune de Android, cu funcționalități noi şi cu aplicaţiile care fac parte din aceasta.

Nu vor lipsi nici noutăţile hardware, legate în special de smartphone-urile dezvoltate de companie. Este posibil ca în cadrul acestui eveniment Google să lanseze smartphone-ul Pixel 8A, varianta „de buget” a flagship-ului Pixel 8, lansat anul trecut.

Un accent deosebit va fi pus pe inteligenţa artificială, la care compania lucrează intens de când OpenAI a lansat ChatGPT.

Google ar putea anunţa atât noutăţi legate strict de modelul său lingvistic Gemini, cât şi modalităţi în care acesta va fi integrat în produsele sale hardware şi software.

Parallax

Vizualizari
93
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 897
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri