Denisa Crăciun

Facebook și Instagram fără reclame. Cât costă abonamentul lunar în România

Facebook, Instagram

Utilizatorii Facebook și Instagram din România și alte state din Uniunea Europeană pot oficial să folosească cele două platforme sociale fără reclame, dar pentru acest lucru trebuie să plătească un abonament lunar. 

Meta, compania din spatele celor două rețele sociale populare, a început să trimită notificări utilizatorilor români privind noul său abonament fără reclame.

Astfel, în România costul unui astfel de abonament este de 12,99 EUR (aproximativ 65 lei) pe lună pentru ambele platforme sociale. Totodată, datele userilor nu vor fi folosite pentru reclame, promite Meta.

„Legislația din regiunea ta se schimbă, deci introducem o nouă opțiune despre cum folosim informațiile tale pentru reclame. Înainte să confirmi alegerea ta, vei afla mai multe despre ce înseamnă fiecare opțiune. Abonează-te pentru a folosi conturile de Facebook și de Instagram fără reclame, începând cu 12,99 €/lună (taxe incluse). Informațiile tale nu vor fi folosite pentru reclame”, potrivit notificării Meta.

Abonament fara reclame
Notificare pe Instagram / Captură ecran StartupCafe.ro

Amintim că Meta trebuie să se conformeze regulilor UE în ceea ce privește prelucrarea datelor personale ale utilizatori în scopuri publicitare, având nevoie de consimțământul acestora. 

Parallax

Vizualizari
578
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri