Adi Iacob

CES 2020: Ce vor prezenta marile companii de tehnologie la cel mai mare eveniment tech din SUA

Thumbnail

Ca în fiecare început de an, ne pregătim pentru una dintre cele mai mari convenții de startup-uri și companii din domeniul tehnologiei din lume: CES 2020. Evenimentul ajuns la a 53-a ediție este o adunare anuală a celor mai recente gadgeturi, jucării, tehnologii auto și multe altele. Iată la ce să ne așteptăm în 2020 de la marile companii de tehnologie prezente la International Consumer Electronics Show (CES).

  • CES 2020 începe marți, 7 ianuarie și se încheie vineri, 10 ianuarie. 

Google

Ca în fiecare an, este de așteptat ca Google să aibă o prezență masivă la CES 2020. În general, Google folosește acest eveniment ca o oportunitate de a prezenta actualizări ale tehnologiei sale Google Assistant prin intermediul partenerilor care produc dispozitive compatibile cu asistentul său virtual, scrie Business Insider

Apple

Apple plănuiește să-și facă apariția la CES 2020, unde va găzdui o expoziție a dispozitivelor sale inteligente din gama HomeKit, dar și produse de la partenerii care folosesc software-ul său pentru deviceurile casnice, potrivit informațiilor obținute de Bloomberg

Este foarte puțin probabil ca Apple să lanseze un dispozitiv propriu în cadrul CES 2020, compania organizându-și de obicei singură evenimetele de lansare de noi produse.

Samsung

Samsung este una dintre companiile cele mai așteptate la CES, unde în fiecare an prezintă o serie de produse noi din aproape toate categoriile. 

Printre deviceurile cele mai așteptate pe care compania coreeană le va prezenta în acest an la evenimentul din Las Vegas se numără televizoare noi (probabil 8K) și laptopuri.

Dell

Dell aduce întotdeauna surprize la CES. Evenimentul servește adesea drept debut pentru cele mai puternice laptop-uri și computere Dell lansate anual (atât pentru uz general, cât și pentru gaming). Ar fi surprizător dacă nu am vedea un nou laptop XPS 13, fie în forma sa clasică, fie în forma 2-în-1, la fel cum ar fi surprinzător să nu vedem hardware Alienware nou pentru gaming. 

Fitbit

Startup-ul recent cumpărat de Google avea planuri pentru CES cu mult înainte de achiziție, așa cum se întâmplă în fiecare an, scrie Business Insider. Astfel că, cel mai probabil vom vedea ultimul produs Fitbit ca brand independent la CES 2020. 
Care va fi acesta? Nu avem această informație, însă printre posibilități se numără un produs nou din seria de ceasuri inteligente Charge sau Ionic ― sau compania ar putea pregăti ceva complet nou.

Microsoft

Compania din spatele Windows 10 nu face, în general, anunțuri importante la CES. În ultimii ani, Microsoft a profitat de ocazie pentru a promova numeroasele sale parteneriate. 

LG

Când te gândești la LG, te gândești la două lucruri: dispozitive pentru smart home și televizoare. Ne așteptăm să vedem noi produse din ambele categorii în cadrul CES 2020, mai ales că Samsung continuă să fie un rival puternic pentru ambele categorii de produse. Este posibil ca LG să lanseze încă un televizor cu rezoluție 8K și o serie de deviceuri dedicate caselor inteligente.

Sony

Sony este un alt mare producător de TV-uri de la care presa internațională se așteaptă la noi dispozitive cu rezoluție 8K, pe lângă alte deviceuri pentru divertisment de înaltă calitate. 

De asemenea, este posibil ca pe lângă televizoare, compania să ofere informații cu privire la consola de gaming PlayStation 5, așteptată pe piață în acest an.

Amazon

La CES 2019, Amazon a prezentat o mașină Audi electrică cu asistentul său virtual ― Alexa ― încorporat. În 2020, ne așteptăm să vedem evoluții suplimentare în această nișă, în special când vine vorba de confidențialitate și personalizare. 
De asemenea, televizorul Fire TV de la Amazon este deja listat în categoria de expozanți pe site-ul CES 2020. 

Facebook

Rețeaua de social media intenționează să organizeze întâlniri în afara spațiului de expoziție de la CES. Nu se știe exact ce va prezenta compania în timpul acestor întâlniri și, prin urmare, ar putea fi orice, de la software nou la hardware nou - adică de la Libra la gadgeturi noi de realitate virtuală din gama Oculus. 

Producători de automobile

În ultimii câțiva ani, pe lângă un eveniment dedicat tehnologiei, CES a evoluat încet și într-o expoziție auto. Desigur, accentul a fost pus pe mașinile autonome și tehnologii cu combustibil regenerabil. Astfel, și în acest an sunt așteptați principalii producători de automobile să dezvăluie produse noi.

Ce companii vor fi prezente:

  • Audi
  • BMW
  • Ford
  • Honda
  • Hyundai
  • Mitsubishi
  • Nissan
  • Toyota
Parallax

Vizualizari
1692
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri