Redactia StartupCafe.ro

Aplicaţie ChatGPT pe iPhone. Urmează și versiunea pentru Android

Chatbot ChatGPT

Compania americană OpenAI a lansat joi o aplicaţie de iPhone a robotului conversațional de inteligență artificială ChatGPT , iar în curând va veni şi o versiune pentru sistemul de operare Android, al Google, relatează CNBC, citat de News.ro.

Anunțul a fost făcut de directorul pentru tehnologie (CTO) al OpenAI, Mira Murati, pe Twitter. Ea a precizat că aplicaţia ChatGPT de mobil este disponibilă doar în SUA pentru moment.

Aceasta este prima aplicaţie de mobil oficială a ChatGPT, un soft care a câştigat rapid peste 100 de milioane de utilizatori după ce a fost lansat anul trecut şi a forţat industria tehnologiei să se adapteze rapid şi să investească în aplicaţiile de inteligenţă artificială de ultimă generaţie.

În capturile de ecran din App Store Apple, OpenAI spune că aplicaţia poate răspunde la întrebări precum ”care sunt ideile unice de cadouri personalizate de ziua de naştere pentru mama mea iubitoare de cafea” sau cum să refuz politicos o invitaţie la un concert.

ChatGPT a fost lansat în format web, pe site-ul OpenAI, precum şi printr-o interfaţă de aplicaţie folosită pentru a construi aplicaţii terţe.

Magazinul de aplicaţii al Apple a găzduit anterior mai multe aplicaţii care folosesc software-ul OpenAI, dar niciuna nu a fost de la OpenAI în sine.

ChatGPT este cel mai cunoscut exemplu de ”model de limbaj mare”, un tip de aplicaţie de învăţare automată care se antrenează pe teraocteţi de date pentru a putea returna paragrafe lungi sau coduri de computer care arată ca şi când ar fi fost scrise de un om.

Aplicaţia este gratuită, dar include posibilitate unei achiziţii în aplicaţie, pentru 20 de dolari pe lună, prin Apple, pentru ChatGPT Plus, abonamentul OpenAI care oferă funcţii suplimentare.

Parallax

Vizualizari
2996
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 948
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri