Raluca Abrihan

Aplicaţia de transport Taxify îşi schimbă numele în Bolt

Thumbnail

Începând de astăzi, aplicaţia de transport Taxisfy îşi schimbă numele în Bolt. Noul brand va fi lansat treptat în piețele globale în următoarele săptămâni. Utilizatorii nu trebuie să facă nimic având în vedere că aplicația se va actualiza automat, nefiind necesari pași suplimentari, au anunţat reprezentanţii companiei.

"Noul nume ‘Bolt’ provine de la mișcarea rapidă, fără efort, exact cum trebuie să fie o călătorie prin oraș, cu mașina, scuterul sau cu transportul în comun. Subliniază de asemenea viziunea noastră cu privire la viitorul transportului, care va fi electric”, explică Markus Villig, CEO și cofondator Bolt (Taxify).

Compania Taxify s-a lansat acum cinci. Antreprenorul etonian care și-a deschis afacerea pe când era în liceu, povestește, în interviul video, că a decis să facă o aplicație pentru transport de persoane în regim de ridesharing pentru că era foarte nemulțumit de serviciile de taxi din orașul său, Tallinn.

Compania estoniană are în prezent 25 de milioane de utilizatori în peste 30 de țări în lume și este lider în Europa și Africa.

Acest rebranding vine la scurtă vreme de la lansarea scuterelor electrice de închiriat, în mai multe orașe europene, sub numele Bolt.

În Paris, spre exemplu, aceste scutere sunt disponibilie la tariful de 15 eurocenți pe minut, cu un prag minim de 1 euro pe utilizare.

 

Parallax

Vizualizari
2809
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri