Adi Iacob

"Stories" pe Spotify: Aplicația permite influencerilor să posteze imagini care se șterg automat

Thumbnail

Spotify testează funcția Stories, care va permite influencerilor să posteze elemente video în playlisturile publice. După modelul implementat de Snapchat, adoptat apoi și de alte platforme precum Instagram, Facebook, WhatsApp sau YouTube, Stories sunt fotografii şi videoclipuri prezentate într-un format slideshow, care se șterg automat după un anumit timp. 

Primul influencer care a testat funcția este vedeta de pe YouTube ― Summer Mckeen ― care are în prezent 2,33 milioane de abonați pe YouTube, 2,1 milioane de followeri pe Instagram și 126.455 de urmăritori pe Spotify, scrie TechCrunch. Mckeen folosește noua funcție de la Spotify pentru prezenta un playlist format din melodiile sale preferate din toate timpurile, pe care le-a intitulat „all time besties”.

La fel ca funcția Stories care se găsește pe diferite aplicațiile de social media, versiunea testată de Spotify oferă o experiență similară care include clipuri video scurte și imagini. De asemenea, utilizatorii pot atinge ecranul (tap) pentru a trece la următorul clip. Există și acele linii orizontale în partea de sus a ecranului care indică câte Stories a încărcat utilizatorul.

Thumbnail

Accesul la Stories se realizează prin intermediul unei pictograme aflată deasupra titlului playlist-ului. Acest lucru a fost proiectat pentru a atrage atenția utilizatorilor cu o previzualizare animată a videoclipului pe care îl vor vedea dacă accesează funcția.

Thumbnail

Diferența față de alte funcții similare este că pot fi partajate fragmente din melodii ― ca mod de previzualizare a melodiilor din playlist. 

Potrivit TechCrunch, în prezent, Spotify Stories pot fi vizualizate doar pe iOS și Android, nu și pe desktop. De asemenea, funcția este disponibil atât utilizatorilor care au un abonament plătit, cât și celor care folosesc versiunea gratuită a aplicației. 

Parallax

Vizualizari
392
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri