Adi Iacob

VIDEO Lionel Messi apare într-o reclamă pentru Banca Transilvania

Thumbnail

Jucătorul Barcelonei ― Lionel Messi ― a filmat un spot publicitar în care promovează Banca Transilvania și Mastercard. În spotul publicitar, deţinătorul a şase Baloane de Aur face cumpărături, online și offline, pe care le plătește cu un card al băncii românești.

"Poate nu ați crezut, dar e pe bune. ☺️ Messi și-a luat STAR Card de la BT și plătește cu el peste tot. 😇 Reprize neîntrerupte de shopping all the way!", au scris reprezentanții Băncii Transilvania pe Facebook.

Messi ocupă primul loc în topul celor mai bine plătiți fotbaliști din 2019, cu 127 de milioane de dolari încasați anul trecut, potrivit Forbes. Printre sponsorii sportivului din afara terenului se numără Adidas, Mastercard, Pepsi și producătorul de ceasuri Jacob & Co. 

De asemenea, Lionel Messi deține propriul magazin online ― Messi Store ― de unde fanii pot cumpăra haine care poartă brandul sportivului, realizate în urma unui parteneriat cu MGO ― o companie al cărei director de creație este sora lui Tommy Hilfiger ― Ginny Hilfiger, potrivit sportspromedia.com.

Aceasta nu este prima colaborare dintre Banca Transilvania și sportivi de top. Compania a mai fost promovată și de jucătoarea de tenis Simona Halep.

Clienții băncii preferă STAR Card pentru cumpărături online şi onside. Sunt peste 500.000 de carduri de shopping în buzunarele şi telefoanele acestora. STAR Card este un card de credit cu loialitate în peste 12.000 de magazine partenere programului STAR şi feature-uri unice la noi în țară.

Parallax

Vizualizari
5533
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Sandu
NIC
La venituri de 127 mil dolari in 2019, chiar avea nevoie Messi de card de credit.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri