Adi Iacob

2019: Topul celor mai bine plătiți influenceri de pe Instagram

Thumbnail

Vedeta TV şi proprietara unei companii de cosmetice ― Kylie Jenner, membră a familiei Kardashian, s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrități de pe platforma de socializare online Instagram, aceasta câștigând câte 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat.

Termenul de "influencers marketers" este folosit pentru a descrie persoanele care influențeaza o anumită audiență, în general de peste 10.000 de urmăritori pe social media. Ei pot fi oricine, de la oameni obișnuiți, cu o audiență mai mare decât cea medie, până la liderii de opinie dintr-o nișă care nu au o audiență extraordinară dar care influențează și crează tendințe.

Acesta este al doilea an consecutiv în care Kylie Jenner ocupă prima poziție în topul realizat de Instagram, scrie Mediafax.

Tânăra în vârstă de 22 de ani are peste 153 de milioane de abonați pe platforma de socializare online și a fost declarată de Forbes liderul miliardarilor care și-au făcut averea pe cont propriu, mulțumită liniei sale de produse, Kylie Cosmetics.

Potrivit analiștilor, prezența pe rețelele de socializare a lui Kylie Jenner este o afacere în sine, valoarea acesteia crescând cu 27 de procente în cursul ultimului an. Specialiștii au ajuns la această concluzie după ce au luat în considerare mai mulți factori, inclusiv implicarea publicului, numărul persoanelor care o urmăresc și frecvența postărilor.

  • Pe locul al doilea al clasamentului se află Ariana Grande, ale cărei mesaje sponsorizate pot ajunge până la 996.000 de dolari.
  • Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo completează podiumul celor mai bine plătite personalități de pe Instagram, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975.000 de dolari.
  • Pe locul al patrulea se află sora și colega de reality show a lui Kylie Jenner ― Kim Kardashian, cu 910.000 de dolari pentru un mesaj sponsorizat.
  • Pe locul al cincilea se află cântăreața Selena Gomez, cu 886.000 de dolari pentru un mesaj sponsorizat.

Citește și TOP Cei mai populari influenceri din lumea animalelor: Câini și pisici cu milioane de urmăritori și contracte cu branduri precum Google

Parallax

Vizualizari
13436
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri