Raluca Abrihan

Amazon vrea să cumpere mall-uri pe care să le tranforme în depozite

Thumbnail

Cel mai mare retailer online, Amazon, se află în discuţii cu unul dintre cei mai mari proprietari de centre comerciale din Statele Unite pentru a cumpăra o parte dinte spaţiile pe care le deţine şi a le transforma în centre depozite de marfă, scrie BusinessInsider.

Centrele comerciale din SUA - care se străduiesc să rămână în viaţă, având în vedere criza produsă de pandemie şi faptul că tot mai mulţi oameni îşi fac cumpărăturile online - ar putea fi curând transformate în centre de fulfillment (depozitare şi management al mărfurilor) Amazon.

Retailerul Amazon ar fi în discuţii cu Simon Property Group, cel mai mare proprietar de mall-uri din America, pentru a transforma spațiul de vânzare gol în depozite de unde se procesează și expediază comenzile online de pe Amazon, potrivit unui raport al Wall Street Journal.

Ca parte a tranzacției, Amazon ar putea prelua fostele spații de comerciale ocupate de Sears și JCPenney, lanţuri de magazine care au intrat recent în faliment şi au închis zeci de magazine în ultimele luni. Simon ar urma să cumpere întreaga companie JCPenney, ceea ce i-ar da un control mai mare asupra modului în care sunt utilizate spațiile în care erau amplasate magazinele ce funcţionau sub acest brand.

Prin această tranzacţie Amazon speră să reducă considerabil timpul de livrare. De asemenea, câteva dintre depozitele Amazon funcţionează deja în astfel de centre care au rămas fără clienţii ce închiriau spaţiile.

 

Parallax

Vizualizari
2913
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri