Raluca Abrihan

UiPath premiază un startup românesc la un hackathon din Marea Britanie pentru un chatbot RPA

Thumbnail

Primul unicorn românesc UiPath a organizat la Londra o competiţie internaţională de tehnologie, unde firma românească Druid a câştigat premiul 2 la Global Hackaton si premiul “Best Connector”, într-o competiţie cu 1.000 de participanţi din întreaga lume şi a primit o finanţare de 7.000 de dolari. Ce produse dezvoltă acest startup românesc şi în ce constă proiectul câştigător.

Organizat la Londra de catre UiPath, pe 29 si 30 Octombrie, evenimentul UiPathForward EMEA se află la cea de a doua ediţie şi a reunit specialişti din întreaga lume, implicaţi în Robotic Process Automation (RPA).

Într-o competiţie cu 1000 de participanţi, proiectul “Chatbot-RPA Integration” realizat de către frima romanească Druid a fost apreciat de către un juriu extern format din executivi de la GE Digital, ExxonMobil, Orange şi Optum cu premiul 2 la Global Hackaton şi premiul “Best Connector”, anunţă firma.

Specialiştii Druid, prin intermediul integrării chatbot-RPA înscrise în hackatonul global PowerUpAutomation susţinut de UiPath, au creat capacităţi conversaţionale pentru roboţii UiPath, respectiv au adaugat servicii cognitive chatboţilor Druid, totul într-un parcurs automat, fără intervenţie umană.

“În cadrul integrării chatbot-RPA înscrise în hackatonul global PowerUpAutomation, conversaţile sunt configurate cu Conversation Designer în platforma Druid. Codul nu este necesar, discuţiile cu chatboţii sunt posibile în paginile Intranet, pe pagini dedicate chatboţilor, pe Skype for Business, pe Skype, Slack sau în Facebook. Echipa noastră a dezvoltat proiectul în pachete pre-configurate, soluţi complete cu setări chatbot şi RPA pentru domenii ca Resurse Umane, Financiar, Suport Clienti, Vanzari, Managementul Contractelor, sau Management de Proiecte. Scopul eforturilor Druid este unul singur: creşterea productivităţii angajaţilor firmelor client prin automatizarea proceselor repetitive”, spune Dragoş Metea, Directorul General Druid.

Druid este un startup fondat şi finanţat de omul de afaceri Liviu Drăgan, fondator al firmei româneşti de IT Total Soft. O primă rundă de finanţare pentru lansarea în primăvara acestui an a platformei Druid a fost obţinută de la investitori privaţi, precum: Anca Vlad, fondatoarea grupului Fildas (Catena), Radu Enache, proprietarul lunaţului de hoteluri Continental şi Eugen Banciu, fondatorul Farmexpert.

Druid S.A., o firmă de inteligență artificială care utilizează algoritmi de analiză a tuturor informațiilor de business existente într-o organizație pentru a oferi un mod revoluționar de asistare în luarea deciziilor – explică dezvoltatorii platformei.

Druid se adresează companiilor din orice industrie (sănătate, producție, utilități, servicii, retail și distribuție, financiar-bancar etc.) cu o platformă de construire și configurare a asistenților virtuali (chatbots), care permit utilizatorilor să comunice simplu și natural cu multitudinea de aplicații software utilizate în cadrul organizației.

Parallax

Vizualizari
1074
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri