Claudiu Zamfir

Viitorul afacerii UBER, după noul șef al firmei

Thumbnail

Noul director general al Uber, Dara Khosrowshahi, care l-a înlocuit din august 2017 în funcția de CEO pe fondatorul companiei Travis Kalanick, a dezvăluit cum va arăta viitorul afacerii, într-un interviu difuzat, marți, de CNN.

„În primul rând, sper să nu îți mai dorești să deții mașină personală”, a spus managerul american de origine iraniană, născut la Teheran.

Așa cum a descris el obiectivele companiei, Uber va intra și mai mult în viața de zi cu zi a utilizatorilor, dvenind un centru de soluții pentru economisirea timpului. Astfel, Uber va oferi utilizatorului inclusiv opțiunea de a folosi transportul public de persoane, dacă aceasta este soluția de transport cea mai bună în acel moment.

„Dacă vrei să te duci la job, vii la noi și îți dăm de ales: fie iei un Uber, dar vrem să-ți și spunem că e o stație de autobuz în apropiere, iar autobuzul vine în 6 minute, poți lua autobuzul azi sau poți lua bicicileta electrică sau scuterul. Sau, dacă te grăbești la aeroport și traficul e aglomerat, putem să-ți oferim și opțiunea de a merge pe bicicletă până la un heliport să iei un taxi aerian către aeroport, pentru că azi nu ai timp”, a spus CEO-ul Uber, în interviul pentru CNN.

„Vrem să-ți oferim orice fel de opțiune, dacă te întorci acasă, în timp ce ești la volan, vrem să te întrebăm poate vrei un Uber Eats pentru cină. Vrem să folosim contextul și localizarea pentru a veni cu cele mai bune soluții pentru fiecare utilizator. Și în ultimă instanță aceasta va fi cea mai bună soluție pentru orașe, traficul se va decongestiona”, a mai spus Dara Khosrowshahi.

Parallax

Vizualizari
1699
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri