Claudiu Zamfir

Startup IT al unui medic timișorean, premiat de firme franceze și românești

Thumbnail

Startup-ul IT OncoChain, înființat în decembrie 2018, de un tânăr medic din Timișoara, a fost premiat recent de firmele franceze și românești membre ale Camerei de Comerț și Industrie Franceze în România (CCIFER).

OncoChain este o firmă fondată la Timișoara, de Mădălin Marius Margan, un medic în vârstă de 31 de ani, specializat în obstetrică-ginecologie.

Startup-ul îmbunătățește calitatea îngrijirii oncologice prin crearea unei platforme software care conectează pacientul cu clinicile, companiile CRO (organizații de cercetare clinică) și centrele de cercetare.

Folosind tehnologia blockchain și soluții cognitive, OncoChain facilitează furnizarea de servicii de sănătate personalizate și sprijină cercetarea medicală prin reducerea timpilor de înrolare a pacienților în studiile clinice și prin crearea cadrului necesar pentru studii multicentrice.

OncoChain a câștigat categoria Antreprenoriat a Premiilor CCIFER 2019, într-o gală care a avut loc pe 20 septembrie, la București.

Citește și:

 Aplicație realizată de 4 studenți români, calificată la un concurs european în care startup-urile pot obține 500.000 dolari

Parallax

Vizualizari
2424
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri